De nummer 1 groothandel in uw omgeving
Bel ons op 024 - 750 39 97
Zoeken

Groothandel Arbe

De Ondernemer

De jonge Omer Yuksel begon te werken op 18 jarige leeftijd. Met zijn motto: “Als je iets doet, moet het GOED” waren zijn werkgevers erg blij. Toen hij in loondienst voedingsmiddelen leverde aan grote instellingen begon de ondernemerslust op te borrelen.

Hij begon een kleine winkel met voedingsmiddelen van Turkse origine maar leverde ook steeds meer zelf aan horeca en andere bedrijven. De man met visie en durf maakte de grote overstap al snel en werd zelfstandige. Zijn combinatie van lef enerzijds en met beleid investeren anderzijds leverde hem succes op. De ene uitbreiding na de andere volgde. Groothandel Arbe voor bedrijven in de huidige vorm is daar het gevolg van, samen met een florerende supermarkt voor de particulier.

De producten

Het uitgangspunt voor de idealistische Omer Yuksel is om producten van hoge kwaliteit te vinden. Maar ook om ervoor te zorgen dat de bedrijven en particulieren zich de producten konden blijven veroorloven. De producten van Arbe Groothandel variëren van voedsel, vers of bevroren, tot aan toiletpapier en hebben een uitstekende
prijskwaliteit verhouding. Aanbiedingen vind je op de Facebook pagina en bestellen gaat eenvoudig via de website en medewerkers pakken het voor je in en komen het naar je toe brengen. Daar betaal je binnen een straal van 100 km niets extra voor.

Waar het allemaal gebeurt

Het grote gebouw met een oppervlakte van 900 m² is gevuld met alles wat je als bedrijf nodig kunt hebben. Kom gezellig winkelen, je kunt de auto gratis op de grote parkeerplaats met zijn 2500m² parkeren. Nijmegen is ook een bezoekje waard, mocht je van ver komen! Heb je gewoon boodschappen nodig voor het eten? Kom
dan naar de supermarkt met zijn verse aanvoer en lage prijzen. Het vriendelijk personeel helpt je graag. Omdat service hoog in het vaandel staat bij Arbe, waar het motto van Omar Yuksel “Als je iets doet, moet het GOED” tot in de puntjes wordt nageleefd.

Als je iets doet, moet het GOED
- Omer Yuksel

De toekomst

” Stilstaan is achteruitgaan” luidt de mening van Omar Yuksel. Hij is daarom al veel met nieuwe plannen bezig. Nieuwe producten gaan worden toegevoegd aan het assortiment. Laat het maar aan deze perfectionistische ondernemer over om langzaam maar zeker volgende stappen te ondernemen om de mogelijkheden en diensten
van Arbe tot een nog hoger niveau te tillen. Ondertussen blijven de sterke punten overeind: Goede producten, lage prijs, uitstekende service. Kom eens langs om kennis te maken en beleef het zelf!